Kabelrot, på tide å rydde opp!

Av | 15. februar 2016

Ser det slik ut bak tv`en din også?

IMG_6711

Spagetti rotet bak tv`en er ikke noe særlig, jeg har prøvd å rydde oppi dette ved å bygge en kabel kasse. Resultatet ble slik:

IMG_6748 IMG_6747

Ved hjelp av hobbyplater litt skruer, plexi glass og maling kan dette bli en riktig så grei kasse som kan brukes til å skjule alle kablene bak tv`en.

Jeg har på min lag inn led lys i tillegg.

Fremgangs måten har vært: kjøp inn hobbyplater, mål opp kassens mål og kapp til ønsket mål.  Jeg har brukt 30cm i bredden og 80cm i lengden. Topp platen har jeg uthullet med hullsag. Her er fremgangs måten helt opp til deg.

IMG_6716

På bunnen sager du til slik at kablene kan føres inn og ut på begge sider. Vi skal ha kabler inn både fra tv benken og stikk.

IMG_6719

Når alle delene er ferdig kutta, må de grunnes og males.

IMG_6727

Jeg har brukt et vanlig pleksiglass på topp platen. Husk å forbore før du skrur på plass med skruer elles vil platen sprekke. Du kan også lime.

IMG_6735

På innsiden av kassen har jeg fastmontert 4 grenutakk. Uansett hvor mange stikk man har bak tv benken så blir det enklest å samle alle kablene til et punkt 🙂

IMG_6737 IMG_6736

Så er det bare å skru det hele sammen. På min har jeg lag inn led lys for ekstra effekt.

IMG_6748 IMG_6740

Det er fortsatt kabler som stikker ut fra selveste tv benken. Disse skal jeg også legge inn mer elegant. Ny blogg om det snart, så følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *