e-Golf lader ikke

By | March 8, 2016

Så, du har hatt bilen en stund, alt fryd og lading fungerer bra med den vanlige kladden? Plutselig en dag så lyser kladden rødt, og bilen nekter å lade.

Er det denne som lyser rødt?

IMG_6789

Du kan ringe til VW, og om du har lite strøm på bilen vil Viking kun kunne hente bilen og levere den til det nærmeste VW verkstedet.

Du kan heller ta en sjekkliste selv, har du gjort noe på det elektriske anlegget dit? Du har muligens fått en jordfeil på ditt nett uten å helt være klar over det. Start med å dra ut en sirking om gangen til du har funnet hvilken som påvirker punket for ladingen. Dette kan ta tid så vær tålmodig.

I mitt tilfellet hadde jeg i det ene rommet skiftet en taklampe til en ny og satt i jordingen dagen før feilen inntraff. Velvitende at  alt var ok, fikk jo lys og alt annet fungerte fint som gikk på denne kursen. Vel og merke sikringene er seperate hver for seg, men neida jeg fikk ikke ladet elbilen, selv om alt annet på denne kursen fikk strøm.

Verdt å sjekke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *