Se en serie, da ser du på Person Of Interest

By | March 14, 2016

Er du ute etter god action med intelligent historie og vri? Da er Person Of Interest noe for deg. Denne serien fordelt på 4 sesonger er en slager som virkelig fortjener å bli skrevet om.

Sesong 5 er på vei og jeg håper virkelig at det kommer mer etter denne også. Du skal lete lenge etter å finne en serie det oser film kvalitet av. Her er det en fin og actionfylt historie med en bredde ikke mange serier kan måle seg med. Alt stemmer, karakterer, tempo, tema og ikke minst den kanon gode musikken.

Jeg skal ikke skrive noe om historien, denne kan du lese selv om på IMDB, men det jeg skal nevne er at skaperen av denne serien er broren til den visjonære Dark Knight trilogi regissørenChristopher Nolan.

Jeg håper bare at produsentene Jonathan Nolan og JJ Abrams fortsetter å produsere denne serien fordi dette er bare helt rått og et stykke tv historie som bør oppleves. Har du Netflix finner du de 2 første sesongene der 🙂 resten må du kjøpe på DVD eller Blu-Ray. Disse er verdt å ha i samlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *