Fantastisk måte å ødelgge The Walking Dead

By | 5. april 2016

SPOILER!!

Har du ikke sett siste episode av sesong 6 så leser du ikke videre.

The Walking Dead (TWD) har hatt en jevn og fin kvalitet over seg i alle sesongene siden det startet. Fin karakter utvikling og selv om ikke alle episodene har vært like action fylte så har man fortsatt vært klistret til skjermen fordi dette er god TV.

Jeg har ikke lest TWD tegneserien, men hele sesong 6 har bygd seg opp og man har blitt hintet at en av hovedkarakterene skal muligens dø. Når vi endelig får møte den tøffe karakteren Negan i Jeffery Dean Morgan  (JDM) sin skikkelse som det har blitt snakket så mye om i så blir jeg skuffet. Som det sies, det har blitt hypet om denne episoden på nettet lenge og når katten enelig er ute av sekken er det ikke godt nok.

Våre venner med Rick i spissen skal få den syke Maggie til legen og  legger ut på vei med camping bilen. Underveis på veien dit møter de på en rekke veisperringer satt av Negans folk. De prøver å unngå disse sperringene, men når de møter på veisperring for tredje gang på rad burde det lyst en lampe. Istedenfor å velge å snu og lage en taktisk plan ved å returnere hjem velger de å ditche bilen og gå til fots, WTF??

La gå, svelger den pillen, men hva skjer joda de blir omringet av Negans folk. Så ikke denne komme?

Hypen rundt Negan har vært stor og når karen endelig kommer ut for å lage kvalme så må jeg le. Hvorfor?  Jo fordi det er karen som spilte The Comedian i Watchmen filmen. Denne gangen holder han et balltre med piggtråd tvinnet rundt istedenfor et våpen. Så bruker han 10 min med det samme fliret som i Watchmen på å snakke til våre venner og snakke meg som seer til kjedsomhet (dette er ikke Tarantino dialog kvalitet). Våre venner kneler på bakken mens Negan pjatter i vei om «your shitt belongs to me», på repeat, whaaaaaaat. Det hele avsluttes med en «elle melle» og vi går så inn i førstepersonsperspektiv på en av hovedkarakterene og det smeller med balltreet. Hvem fikk slagene, hvem døde, nei det får vi ikke vite før i oktober.

untitled

Takk skal dere ha AMC, dette er rett og slett dårlig, og jeg ser at resten av IMDB er enige med meg på dette. Det å avslutte en sesong slik kan jeg ikke makte. Hvorfor? For å få flere seere til neste sesong ved å utsette det unngåelige?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *