Bluetooth via AUX

By | April 6, 2016

Har du en eldre bil og ønsker å høre på musikk fra din mobil via bluetooth men kun har AUX? Denne er muligens plassert en plass som ikke akkurat er brukervennlig? Så det å ha en ledning liggende ikke ser særlig pent ut.

Ikke frykt, det finnes håp 🙂

For under femti lappen kan du kjøpe en bluetooth til AUX adapter som gjør livet så mye enklere.

 

Denne gir deg 8 timer med streaming av musikk fra din mobil noe som ikke er mye, men nok til at kjøreturen blir noe hyggeligere. AUX pluggen som følger med i pakken er noe klumpete så en vanlig AUX ledning passet mitt oppsett bedre da slevste AUX ingangen er i hanskerommet.

 

Når ladet og plugget i AUX porten kobler du opp til enheten med mobilen og vips du kan høre på din favoritt Spotify musikk trådløst 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *