Irriterte bilister på syklister

By | 26. april 2016

Da er vi her igjen, tid for å dele veien med syklistene. Mange bilister erger seg over å dele veien med de myke trafikantene og mange bilister koker av sinne.

Veien er for å deles og selv om syklisten foran deg sinker deg så la være å tråkke på gasspedalen som om du driver med drag race. Hvorfor spør du?

Jo fordi her kommer jeg kjørende, med mine kjære og du kommer med dine kjære. Det er slik at jeg kommer kjørende i motsatt vei. I det du som ligger bak syklisten og irriterer deg over at du må bruke 5-10 sekunder ekstra drar gassen i bånn uten å sjekke at det kommer møtende bil rundt svingen. Ja da skal jeg si deg, hva tenker du da, fordi nå irriterer du meg, for det første fordi det er nesten front mot front. Du har flaks at jeg rekker å trå inn bremsen akkurat legge meg nok til siden i veikanten at begge kommer ut av det helsinkende.

Så tenk på det mine med bilister neste gang du ligger bak en syklist før en sving du ikke har oversikt over og irriterer deg. Er det verdt å ta sjansen eller vente i noen ekstra sekunder og ta en sikker og riktig forbikjøring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *