Slik kan det gå ved en AC service på varmepumpen

By | September 20, 2016

Jeg skjønner ikke at folk får lov å drive på slikt. Jeg skriver dette for å advare andre.

Vi hadde service på varmepumpa for en tid tilbake.  Teknikeren møtte opp og i løpet av 30-45 minutter var servicen utført. Alt så jo greit ut, jeg mener hva skal man sjekke etter enn at det er “stemplet” som service utført.

Derfor var forskrekkelsen stor at vi noen dager etterpå merket at det på husets kledning var hvite rennemerker som var tørket inn rundt utedelen til varmepumpen.

Utedelen til varmepumpen er montert på delen av huset vi ikke har daglig innsyn til med mindre man bevist skal ta en sjekk.

Nå hadde stoffet som ble brukt for å rengjøre eller etterfylle gass med fått godgjort seg i noen dager. Dermed når vi skulle fjerne dette flasset jo malingen av på de områdene stoffet hadde satt seg fast.

Jeg kan ikke forstå at en så stor og seriøs aktør som driver med dette ikke har bedre rutiner ved slike servicer. Jeg skal ikke henge ut aktøren men samtidig så kan jeg ikke forstå at min sak som har blitt opprettet ikke har blitt besvart engang. Ikke er vi ute etter noe form for erstatning eller reduksjon i pris på jobben men en forklaring på hvorfor vi som eier ikke ble bedt på forhånd å dekke til områdene som skal være utsatt. Jeg er ikke en AC montør så jeg vet ikke hvordan gassen skal etterfylles og hvordan pumpa skal renses med middelet som brukes.

Dagens lekse ble hard.

 

img_7228 img_7232 img_7234 img_7235

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *