Tjene penger på nett

By | August 24, 2017

Du havnet sikker på denne web siden ved å søke etter akkurat “tjene penger på nett”. Gratulerer det er ingen lett-tjente penger unntatt om du er heldig og vinner i Lotto. Enten du er i fast jobb og ønsker noen ekstra på si ved å ikke måtte ta en ekstra jobb nr 2 eller arbeidsledig så er det mange måte å tjene penger på internett. Hold deg unna steder som krever at du melder deg inn og betaler en sum for å delta.

Vanligvis, hvis noe ser for bra ut til å være det så er det altså ikke. Kommer du over en slik side så tenk deg over to ganger, og gransk denne godt. Et par google søk der du legger inn navnet på siden + “rewiew” burde sette deg på riktig spor.

Hold deg unna sider der du må legge inn penger for at du skal få penger. Det er mange lovord om lett tjente penger ved å drive med online trading og binære opsjoner. Der du skal spekulere i valua blant annet. Her må du vanligvis legge inn penger som vanligvis et minimums innskudd på 2 000,- og du blir lovet en avkastning på mellom 70 – 80%. Styr unna!! Her er det folk som er ute dine penger og lover deg grønne enger og skoger. Bruk heller pengene til å kjøpe et domene som koster knappe 100,- året, installer WordPress plattformen som er gratis. Start din egen blogg og start å skriv det som engasjerer og opptar deg. Nå ut til folk, hold bloggen oppdatert, inviter dine venner til å lese din blogg, del posten din på din Facebook og engasjer flere. Når du har sett at din trafikk har begynt å øke vil du også se potensialiteten å tjene inn penger. Jeg kommer til å liste opp 2 men først:

Du må ha innstillingen “jeg er ikke ute etter lettjente penger” men “Jeg er ute etter å tjene et fast beløp som ganger seg etter hvert over tid”. Tid og tålmodighet er nøkkelord her.

Jeg skal her liste 2 punker som faktisk lar deg tjene penger men, du må legge arbeid i det selv for å oppnå suksess. Du trenger en pc og internett for å kommer i gang:

Dropshipping

Her går det ut på å starte salg av varer som du selv ikke har men som du legger inn en bestilling på når kunden din har kjøpt dette via deg. Varen blir sendt til din kunde fra leverandøren du velger å samarbeide med. Her et det viktig å velge seg ut en nisje som man ønsker å jobbe med. La oss ta for eksempel sko. Du ønsker å selge sko og inngår en avtale med en leverandør som gir deg rabatterte prise og du bestemmer selv hva din utsalgs pris skal være. Hvordan du får tak i din kunde masse bestemmer du, enten via FINN, egen web butikk eller Facebook. Her bruker du pengene du har fått når kunden har bestilt varen hos deg til å fullføre kjøpe. Din kunde vil aldri se at varen har blitt sendt fra din leverandør da dette vil fremstå at du har sendt varen selv.

Jeg foreslår at man benytter seg av SaleHoo som er et bibliotek med oversikt over leverandører som leverer dropshipping tjeneste. SaleHoo inneholder tusenvis av lister med leverandører som her blitt plukket ut og sjekket. Det vil si at de ansatte hos SaleHoo regelmessig holder deg oppdatert over om leverandøren og gir deg en grundig anmeldelse. Det er et fantastisk forum også der medlemmene er mer enn nok behjelpelige på hva enn man måtte lure på. SaleHoo koster penger å melde seg inn men det er også en grunn til det. Du vil ikke få opp en shady liste med leverandører men, håndplukkede leverandører som har blitt valgt ut fordi de er pålitelige å samarbeide med. Om det er en leverandør som du finner spennende men usikker om dette er riktig for deg eller ønsker å finne mer info vil SaleHoo sine ansatte hjelpe deg med å finne mer informasjon til deg.


 

Affiliate

Ønsker du å promotere produkter som du ønsker at andre skal også ha gleden av å prøve da kan du referere dem til web butikken som har denne å få en fortjeneste. Har du en blog, Facebook eller Instagram profil er du nesten allerede i gang. Det viktige her er trafikken. Har du nok lesere på din blogg eller mange følgere på din Instagram så er mulighetene uendelige her.

Igjen du må finne din nisje noe som opptar deg dvs noe du synes og tror andre kan ha gleden av så vil jeg anbefale WealthyAffiliate. Å starte her er gratis du vil få en innføring i hva Affiliate er hvordan du kan tjene penger på det, hvordan du finner din egen nisje, finner et domene, et navn du vil assosiere dette med, samt en innføring i hvordan du får din egen web side som du kan starte å bygge helt gratis og få denne synlig i google, bing, yahoo etc.

 

 

 

PS! Denne posten vil bli oppdatert så stikk innom for å holde deg informert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *