Bli kvitt dugg i bilen

By | August 28, 2017

Har du vært i en situasjon hvor bilvinduene dugger? Vinduene kan dugge uansett om det er sommer, vår, høst eller vinter. Du har sikkert hørt at du skal ha A/C på uansett hvilken årstid. Du har kanskje fulgt rådene om å fjerne årsaken til dette ved å eliminere årsaken, rense mattene, vaske vinduene men det hjelper ikke?

Dette har jeg erfart selv, spesielt i elbil der jeg har erfart det hyppigst. Har du klimaanlegget ditt satt på auto når det dugger? Spesielt elbiler har en tendens å blåse mer gjennom fotbrønnen enn de andre dysene. Derfor foreslår jeg at du justerer dette slik at det blåser mer på vinduet i front og resten av kupeen. Prøv også å unngå bruk av resirkulerings knappen.

Produktet som anbefales å legges på vinduet er vidundermiddelet Rain-X Dette vil hjelpe å holde duggen unna dine bilvinduer. Det er veldig enkelt å legge på og varer lenge samt drøyt i bruk.

Ta en sjekk på denne videoen:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *