Til den fantastiske føreren av en svart Golf 5 serie

By | 29. august 2017

Du kjenner ikke meg og jeg kjenner ikke deg. En ting skal du ha og det er flaks at jeg ikke har dashbord kamera påmontert «der og da». Samtidig takker jeg deg fordi nå har jeg det påmontert akkurat pga din uvitende og hensynsløse kjøring.

Hvor vanskelig kan det være å holde avstand til bilen foran deg?  Jeg mener hvor vanskelig er det å holde avstand til kjøretøyet foran deg som holder fartsgrensen. Du vet at du kjører i Oslo sentrum, det er rush, og selv om det er en bein streking skal farten overholdes.

Jeg skal ikke trenge å sjekke bakspeilet i frykt for at du skal krasje i meg. Det var klart og tydelig at du var stresset og ikke tok hensyn til dine medtrafikanter eller det faktumet at strekningen vi kjørte inneholdt flere lyskryss der det var RØDT. Nei du var mer opptatt i å hvile foten din på gasspedalen og gi blaffen i hva konsekvensen blir. Du var mer opptatt av å kjøre ulovlig forbi på selv om bussen var i bussfelt på høyreside.

Ja, jeg var bilisten i den andre svarte Golfen foran deg som heiv meg på hornet for å i det hele tatt komme i kontakt med deg for å gjøre deg oppmerksom på at du var oppi hekken. Ja fordi du skjønner, når vi kjører over 40km/t og jeg ikke kan se frontlyktene på bilen din i bakspeilet. Ja da kan du tenke deg hvor farlig nær du kjørte og at jeg dermed ble nødt til å gradvis senke farten før lyskrysset og stoppe. Normal bremsing basert på hvor nær du var hadde resultert i krasj. Er du klar over det? Jeg tror ikke du er det. Fordi du følger ikke med i trafikken du var mer opptatt av å vær først ute. Jeg skal si deg en ting, du er ikke alene på veien, du har andre bilister og andre trafikanter rundt deg.

Du har på en strekning på hele 1 km mens jeg har observert kjørt så hensynsløst at det var livsfarlig. Foreslår du søker et lukket bane for å øve på dine kjøre ferdigheter fordi slik du kjører hører ikke i trafikken.

strekningen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *