Slik får du skinnende og rene dekk

By | August 31, 2017

Savner du at dekkene ser svarte og blanke ut slik de var som nye? Ingenting er mer kjipt enn når dekkene ser gråe og triste ut når selve bilen og felgene nettopp har blitt nyvasket og polert. Jeg viser deg trikset som lar deg fornye og få dine dekk til og se som nye igjen.

Det er ikke så vanskelig som du tror. Dine dekk vil få tilbake den fine og naturlige svaret fargen med en snev av glans. Start med å vaske dekkene, ta et dekk om gangen. Bruk et svakt avfettingsmiddel og gjerne en dekkbørste til å smøre det rundt dekket. Her er det viktig å få dekket så rent som mulig. Derfor er det lurt å bruke en børste for å komme godt til. Bruk denne anledningen å vaske dine felger også så blir du ferdig med hele hjulet i en operasjon.

Spyl godt av med rikelig med vann og enten la dekket få tid til å tørke eller tørke det med en klut. Du kan også la dekket forbli vått men min erfaring tilsier at resultatet blir best når dekket har enten fått tid til å tørke eller bare bli tørket med en klut.

Påfør en dekkfornyer, jeg anbefaler å bruke Autoglym Instant Tyre Dressing denne er veldig godt egnet fordi den vil beskytte gumien samtidig som den fornyer denne i form av du får den fine svarte og glansfulle dybden frem.

Du kan enten spraye rett på dekket for deretter å bruke en kost til å spre middelet ut eller bruke en svamp. Middelet kan også sprayes rett på en svamp og spres ut over dekket.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *