Hvordan bli en affiliate

By | January 5, 2018

Har du lett etter info om affiliate eller lurt på hvordan dette fungerer? Lurt på hvordan det kan brukes til å tjene inn litt ekstra penger så har du kommet til riktig sted.

Har du en Facebook konto, en blog eller rett og slett et produkt som du har hjemme som du synes andre har gleden av å teste ut selv så kan du dele dette med andre.

La oss si at du har et knall produkt, f.eks en batteridrevet luftpumpe som er fint å ha med i bilen når du plutselig må pumpe opp bil dekket?

Hadde ikke det vært greit å kunne anbefale dette produktet til en venn eller en gjest som leser enten Facebook `en din eller bloggen din? Dette helt uten at du må selge dette som et fysisk produkt. Istedenfor deler du info hvor en slik pumpe kan kjøpes.

Hvordan dette fungerer er ved at du melder deg inn i et av de mange affiliate programmene som er helt gratis. Du hjelper altså butikken som selger varen ved å reklamere for dette ved å dele ut en link enten i form av rene hyper linker eller ved en klikkbar banner.

Amazon er en av mange aktører som tilbyr affiliate program, dette er helt gratis. Du deler linken eller banneren du får når du har meldt deg inn. Disse deler du blandt annet via Facebook, din blog eller via en e-mail. Når noen så kjøper enten pumpa du har delt eller et annet produkt fra Amazon så lenge de har gjort dette via linken du har delt vil du få en viss % av salget. Er ikke dette greit og dette uten at du har solgt en vare selv. Du har rett og slett videreført kjøperen til Amazon. Resten har brukeren selv gjort for deg.

For å starte som affiliate er det relativt enkelt, du kan enten gå direkte til Amazon.com og lese mer om dette og melde deg inn i deres program. Det er tross alt helt gratis.

En annen ting du kan gjøre er å lære mer om hva det innebærer og hvordan du får til en stabil men effektiv inntekt over tid. Til dette vil jeg anbefale forumet og programmet til Wealthy Affiliate. Det er helt gratis å melde seg inn og du vil raskt innse at du ikke blir møtt av en fancy video introduksjon som viser bare vellstand og hvor mange Ferrarier du kan eie ved å starte som affiliate. Snarere tvert i mot du vil møte folk på forumet som er helt vanlige folk som har startet med dette akkurat som du, ute etter å tjene noen ekstra penger uten å måtte ty til en ekstra deltidsjobb eller være en del av et multi-level-market (MLM) der de rike skal tjene på deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *